Bedenktijd/retourneren

 

Gepersonaliseerde Goederen

Helaas kunnen we onbeschadigde maatwerk producten niet retour nemen. We hebben het speciaal voor je op maat gemaakt waardoor het recht op retour komt te vervallen.

Niet gepersonaliseerde Goederen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij kunnen de retour ook voor u verzorgen. De kosten hiervan zijn als volgt;
Pakketten tot max. 100x70x50 cm : € 10,-
Pakketten tot max. 150x120x50 cm : € 35,-
Pakketten groter dan bovenstaande € 65,-

Wij zorgen ervoor dat de retour bij u thuis wordt opgehaald en bij ons wordt afgeleverd. 

Kosten voor transport door ons geregeld worden gecrediteerd bij terugstorting van het betaalde bedrag in de webshop.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@interiorsigns.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@interiorsigns.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.