Eikenhout fineer MDF

Productsoort: Gefineerd MDF
Kleur: Europees Eiken Dosse
Dikte: 4mm

Tags: eikenhoutfineer

Lasersnijden & Graveren van eikenfineer

Dit plaatmateriaal kunnen wij lasersnijden en graveren. Hoe dieper de gravure hoe donker het resultaat wordt. Standaard graveren wij het materiaal altijd zodat het donker van kleur wordt. Let erop; de kleur van de gravure kan net zoals de kleur van hout per plaat verschillen.

Oppervlakte: de plaat wordt aan de bovenkant van de snijrand iets donkerder van kleur. Dat komt door de verbranding van het hout tijdens het lasersnijden. Standaard schuren wij deze gloed eraf. Wil je dit er juist graag op houden (voor bijvoorbeeld een speciaal effect)?  Geef dat ons  dan vooraf door, nog voor dat de bestelling geplaatst wordt.

Randen: de snijranden van het fineer kunnen iets afgeven door de verbranding tijdens het lasersnijden. Je kunt deze resten met een doek eenvoudig weg poetsen.

Oliën & Lakken

Je kunt het eikenhout fineer net zo behandelen als massief eikenhout. Standaard behandelen wij het eikenhout fineer met lijnzaadolie om de structuur en kleur meer naar voren te halen. Wil je dit graag onbehandeld laten, kan dat ook, maar geef het dan wel even door.